Dhomë dyshe rehatie

Dhomë Dyshe - Treshe rehatie

Këto dhoma, si dhomat e vetme, janë një ndërthurje e stilit elegant dhe modern me përdorimin e formave dhe materialeve të këndshme. Dhomat janë të pajisura me dy shtretër të veçantë Single King (100cmX220cm) të cilët me dimensionet e tyre ofrojnë pushim ideal për njerëzit me përmasa sportive. Shtrati i përdorur është shtrati anti-alergjik, antistatik dhe anti-asketik me një dyshek të rregullueshëm anatomikisht.

Të gjitha dhomat e këtij lloji janë me ajër të kondicionuar në mënyrë qendrore me një sistem rregullimi të pavarur, mure të izoluara posaçërisht dhe shtesë, me trashësi 40 cm ndërmjet secilës dhomë, me dyer speciale zjarri dhe baze dyshemeje zjarri. Siguria plotësohet nga një sensor tymi, alarmi SOS në çdo banjë dhe një sistem hapjeje të dyerve të VING CARD. Dhomat janë të pajisura me LCD TV 32 ”, TV kabllovik me 60 kanale televizive të huaja dhe vendase, telefon për lidhje lokale dhe ndërkombëtare, tavolinë me vegla themelore për përdorim, raft special për bagazhe, mini bar me një përzgjedhje të gjerë të pijeve alkoolike dhe të buta , ëmbëlsira të shijshme dhe çokollate. Banjat në secilën dhomë të këtij lloji janë të pajisura me dush, tharëse flokësh të integruar dhe kozmetikë të nevojshëm.

Përdorimi i këtij lloji të dhomës përfshin përdorimin falas të lidhjes në internet Wi-Fi, parkimin përpara hotelit me mbikëqyrje video 24 or ose në garazh, përdorimin falas të dhomave të mbledhjeve dhe konferencave si dhe përdorimin e faksit, skanerit dhe shërbimeve fotokopjuese.