Junior Suites

Junior Suites

Për ata që duan më shumë rehati dhe më shumë luks, Junior Suite Apartamente, përveç të gjitha lehtësive standarde, ofron edhe një qëndrim tjetër dy-ditor, dy karrige dhe një tryezë klubi, ku mund të pushoni pas punës së një dite të vështirë, e cila është akoma të ndara nga seksioni brenda natës. Banjat janë dy herë më të mëdha se ato standarde dhe janë të pajisura gjithashtu me vaskë me sistem hidro-masazhesh dhe të jenë. Në të njëjtën kohë, dhomat e vogël mund të përdoren si dhoma familjare.

Apartamentet janë me ajër të kondicionuar në mënyrë qendrore me një sistem rregullimi të pavarur, posaçërisht dhe shtesë me izolim të zërit, mure të trasha 40 cm ndërmjet secilës dhomë, me dyer speciale zjarri dhe një dysheme të papërshkueshme nga zjarri. Siguria plotësohet nga një sensor tymi, alarmi SOS në çdo tualet dhe një sistem hapjeje të dyerve të VING CARD. Secili apartament është i pajisur me krevat Super King (180cmX200cm), krevat antiallergjik, antistatik dhe antisatmatik, me dyshek të rregullueshëm anatomikisht, LCD TV 32 ”, TV kabllor me 60 kanale televizive të huaja dhe vendase, lidhje telefonike lokale dhe ndërkombëtare, duke punuar veglat themelore, raft special për bagazhe, mini bar me një përzgjedhje të gjerë të pijeve alkoolike dhe të buta, ëmbëlsirat me shije dhe çokollatë.

Përdorimi i këtij lloji të dhomës përfshin përdorimin falas të lidhjes në internet Wi-Fi, parkimin përpara hotelit me mbikëqyrje video 24 or ose në garazh, përdorimin falas të dhomave të mbledhjeve dhe konferencave si dhe përdorimin e faksit, skanerit dhe shërbimeve fotokopjuese.

Review & Ratings