Dhomë dyshe rehatie për përdorim të vetëm

Dhomë dyshe rehatie për përdorim të vetëm

Këto dhoma janë vërtet të rehatshme, më të mëdha se dhomat standarde me banjo më të rehatshme, dhoma që japin një ndjenjë elegance dhe ngrohtësie, të mbushura me dekor në ngjyra të këndshme pastel dhe materiale delikate. Dhomat janë të pajisura sipas tendencave dhe nevojave të njeriut modern dhe janë një mjedis ideal pune dhe një vend për t'u çlodhur.

Të gjitha dhomat e këtij lloji janë me ajër të kondicionuar në mënyrë qendrore me një sistem rregullimi të pavarur, mure të izoluara posaçërisht dhe shtesë, me trashësi 40 cm ndërmjet secilës dhomë, me dyer speciale zjarri dhe baze dyshemeje nga zjarri. Siguria plotësohet nga një sensor tymi, alarmi SOS në çdo banjë dhe një sistem hapjeje të dyerve të VING CARD. Roomdo dhomë është e pajisur me krevate me madhësi Super King (180cmX200cm), shtresa antiallergjike, antistatike dhe antisatmatike me dyshek të rregullueshëm anatomikisht, LCD TV 32 ”, TV kabllor me 60 kanale televizive të huaja dhe vendase, telefon për lidhje lokale dhe ndërkombëtare, desktop raft bagazhesh, mini bar me një përzgjedhje të gjerë të pijeve alkoolike dhe jo-alkoolike, ëmbëlsirat e shijshme dhe çokollatë. Banjat në secilën dhomë të këtij lloji janë të pajisura me dush, tharëse flokësh të integruar dhe kozmetikë të nevojshëm. Përdorimi i këtij lloji të dhomës përfshin përdorimin falas të lidhjes në internet Wi-Fi, parkimin përpara hotelit me mbikëqyrje videosh 24 orë ose në garazh, përdorimin falas të dhomave të mbledhjeve dhe konferencave, si dhe përdorimin e shërbimeve të faksit, skanerit dhe kopjimit.

Review & Ratings