Добредојдовте во Г хотел

Хотел Г се наоѓа во мирен кварт, во центарот на Скопје. Благодарение на високото ниво на услуга и неговата локација, се изгради во еден препознатлив бренд хотел, а е идеален посебно за бизнис гостите и помали групи во време на социјална дистанца. Хотелот е оддалечен само 8 минути пешачењe или 2-3 минути со возило од главниот деловен центар на градот, од владините и од културните институции и од повеќето дипломатски претставништа. Хотелот располага со дваесет и три соби, од кои две се луксузни јуниор суита, сите со извонреден ентериер, посебно звучно изолирани и централно климатизирани, опремени по најсовремените и најстроги светски стандарди за хотелко сместување. Во составот на хотелот се наоѓа ресторан за појадок со шведска маса,со растојание помегу масите со запазена социјална дистанца ,летна и зимска тераса и апертив-бар.

Хотел Г ви нуди безплатен Wi-Fi интернет во секоја соба и во лобито, користење на една сала за состаноци, паркинг со 24ч видео надзор, сеф, скенер, копир и факс. Покрај овие услуги, хотел Г ви нуди сопствен сервис за перење и пеглање, хемиско чистење како и такси превоз до и од аеродром по најповолни цени. Со мирната атмосвера, со прекрасниот амбиент и со квалитетната услуга, хотел Г ви овозможува пријатен престој во Скопје.

24/7 Рецепција

Нашиот хотел ви нуди 24/7 услуга со професионален персонал и релаксирачка атмосфера.

Појадок

Шведската маса претставува симфонија на пријатни мириси и вкусови и ќе ви овозможи прекрасно гастрономско искуство

Локација

Хотел Г се наоѓа во центарот на Скопје, а сепак сметен во мирен кварт, надвор од секојдневниот метеж и бука

logo

Состаноци

За потребите на гостите на Хотел Г, за одржување на бизнис состаноци, работилници или презентации нудиме избор на простории..

Соби во хотелот

БИЗНИС СОСТАНОЦИ И ПРЕЗЕНТАЦИИ

За потребите на гостите на Хотел Г, за одржување на бизнис состаноци, работилници или презентации нудиме избор на простории. Големата сала е со капацитет за 30-40 лица и е идеална за поголеми презентации, организирање на работилници или побројни деловни средби. Таа е комфорна, практична, со одлично осветлување и опремена со 50” плазма ТВ со централно спроведена и инсталирана HDMI конекција, специјално направена за презентации директно од лаптоп компјутер. За време на користењето на двете сали, по претходна најава и договор, можно е да се организра служење на пијалоци и храна од Хотел Г.

Појадок