Mirë se vini në G Hotel

Hotel G ndodhet në një lagje të qetë, në qendër të Shkupit. Falë nivelit të lartë të shërbimit dhe vendndodhjes së tij, ai është ndërtuar në një hotel të markës së njohur, dhe është ideal veçanërisht për mysafirët e biznesit dhe grupet më të vogla në kohën e distancës sociale. Hoteli është vetëm një shëtitje 8-minuta ose 2-3 minuta me makinë nga qendra kryesore e qytetit, gjithashtu edhe institucionet qeveritare dhe kulturore të qytetit dhe misionet më diplomatike

Hoteli ka njëzet e tre dhoma, dy prej të cilave janë apartamente luksoze junior, të gjitha me ambiente të jashtëzakonshme, të izoluara posaçërisht me ajër të kondicionuar dhe me ajër qendror, të pajisur me standardet më moderne dhe më të rrepta botërore për akomodimin në hotel. Hoteli përmban një restorant mëngjes shuplakë,në një distancë mes tavolinave me distancën të vëzhguar shoqërore, një tarracë verore dhe dimërore dhe një bar arti. Hotel G ofron internet falas Wi-Fi në çdo dhomë, duke përdorur një sallë takimesh, parkim me mbikëqyrje videosh 24 orë, të sigurt, skaner, kopje dhe faks. Përveç këtyre shërbimeve, Hoteli G ofron shërbimin e vet për larje dhe hekurosje, pastrim kimik dhe transport taksi në dhe nga aeroporti me çmimet më të mira. Me atmosferën e qetë, ambientin e bukur dhe shërbimin cilësor, Hotel G ju lejon një qëndrim të këndshëm në Shkup.

24/7 Recepcion

Hoteli ynë ju ofron një shërbim 24/7 me një staf profesional dhe atmosferë relaksuese.

Mëngjes

Mëngjesi në Hotel G shërbehet në një atmosferë relaksuese në një simfoni të aromave dhe shijeve të këndshme.

Lokacioni

Hotel G ndodhet në qendër të Shkupit, dhe akoma ndodhet në një lagje të qetë, jashtë ngutjes së përditshme.

logo

Takimet

Për nevojat e mysafirëve të Hotel G, për mbajtjen e takimeve të biznesit, punëtorive apo prezantimeve ne ofrojmë një zgjedhje të lokaleve

Dhomat Tona

Takimet dhe Prezantimer e biznesit

Për nevojat e mysafirëve të Hotel G, për mbajtjen e takimeve të biznesit, punëtorive apo prezantimeve ne ofrojmë një zgjedhje të lokaleve. Salla e madhe ka një kapacitet për 30-40 persona dhe është ideal për prezantime më të mëdha, organizimin e seminareve ose më shumë takime biznesi. Shtë i rehatshëm, praktik, me ndriçim të shkëlqyeshëm dhe i pajisur me një TV plazma 50 ”me një lidhje HDMI të implementuar dhe instaluar nga qendra, e bërë posaçërisht për prezantime direkt nga një kompjuter laptop. Gjatë përdorimit të të dyja sallave, pas njoftimit paraprak dhe marrëveshjes, është e mundur të organizohet shërbimi i pijeve dhe ushqimeve nga Hoteli G.

Mëngjes