Rreth nes

Mirësevini në G Hotel

Shtëpia juaj në Shkup

Hotel G ndodhet në një lagje të qetë, në qendër të Shkupit. Falë nivelit të lartë të shërbimit dhe vendndodhjes së tij, ai është ndërtuar në një hotel të markës së njohur, dhe është ideal veçanërisht për mysafirët e biznesit dhe grupet më të vogla në kohën e distancës sociale. Hoteli është vetëm një shëtitje 8-minuta ose 2-3 minuta me makinë nga qendra kryesore e qytetit, gjithashtu edhe institucionet qeveritare dhe kulturore të qytetit dhe misionet më diplomatike.

Hoteli ka njëzet e tre dhoma, dy prej të cilave janë apartamente luksoze junior, të gjitha me ambiente të jashtëzakonshme, të izoluara posaçërisht me ajër të kondicionuar dhe me ajër qendror, të pajisur me standardet më moderne dhe më të rrepta botërore për akomodimin në hotel. Hoteli përmban një restorant mëngjes shuplakë,në një distancë mes tavolinave me distancën të vëzhguar shoqërore, një tarracë verore dhe dimërore dhe një bar arti. Hotel G ofron internet falas Wi-Fi në çdo dhomë, duke përdorur një sallë takimesh, parkim me mbikëqyrje videosh 24 orë, të sigurt, skaner, kopje dhe faks. Përveç këtyre shërbimeve, Hoteli G ofron shërbimin e vet për larje dhe hekurosje, pastrim kimik dhe transport taksi në dhe nga aeroporti me çmimet më të mira. Me atmosferën e qetë, ambientin e bukur dhe shërbimin cilësor, Hotel G ju lejon një qëndrim të këndshëm në Shkup.

Misioni dhe vizioni

Si një nga hotelet e reja private në Shkup, Hoteli G ka një qëllim të përcaktuar saktësisht të jetë më i miri dhe t'ju ofrojë shërbimin më të mirë në kategorinë e tij në një mënyrë që të kemi kombinuar me sukses elegancën dhe rehatinë, profesionalizmin dhe stilin, përkushtimin dhe vëmendjen. për mysafirët e saj, duke e bërë Hotel G një vend për takime biznesi dhe suksese, një vend për të shijuar dhe çlodhur.