Контактирајте Не

Испратете ни порака и ке Ви одговориме во најкраток можен рок

Контактирајте Не

Г Хотел

 

 

 

 

 

Тел. + 389 72 244 360

Емаил. info@ghotels.mk

Ул. Владимир Полежиновски бр. 14, Скопје 1000 Македонија